​Харківські поетеси презентували у Полтаві мультимедійний проєкт про війну

ПОЛТАВА
01.11.2019, 07:18
​Харківські поетеси презентували у Полтаві мультимедійний проєкт про війну

У четвер, 31 жовтня, у Полтаві відбувся творчий вечір харківських поетес-волонтерок, що презентували полтавській громаді мультимедійний проєкт.

«Там, де вдома» — це не просто книга, де зібрано 112 віршів волонтерів та воїнів про любов і війну. Це своєрідна соціальна ініціатива, яка допомагає здійснювати реабілітацію для тих, кого безпосередньо зачепила російсько-українська війна: фронтовиків, волонтерів, переселенців і їхніх родин.

«До збірки увійшли поезії про пережитий особистий життєвий досвід чотирьох чоловіків: Максима Кривцова, Влада Сорда, Валерія Пузіка, Олександра Лисака і чотирьох жінок: мої, Марко Терен, Юлії Баткіліної, Наталі Маринчак, які воювали та волонтерили. Назва «Там, де вдома» — це рядок вірша одного з авторів про те, що Донбас є домівкою, своєрідним місцем для всіх учасників війни, де ти почуваєшся вдома за будь-яких обставин», — зазначила упорядник, письменниця Юлія Ілюха.

Харківські поетеси наголосили, що розповсюдження збірки має на меті донести пересічним українцям правду про війну, її можна безкоштовно звантажити на сайті видавництва «АССА» за посиланням.

​Харківські поетеси презентували у Полтаві мультимедійний проєкт про війну_1

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00