Хто стане наступним мером Кременчука?

ПОЛТАВА
20.08.2014, 09:27
Хто стане наступним мером Кременчука?

16 серпня було проведено дослідження громадської думки виборців Кременчука. В опитувані люди повинні були відповісти на питання - хто, на їхню думку, найбільш підходить на роль мера міста, повідомляє 05366.com.ua

Лідером електоральних симпатій кременчужан є нинішній виконувач обов'язків глави міста - Віктор Калашник, його рейтинг складає 30,1%. Значна кількість виборців(25,8%) - ще не визначилася, рейтинги інших кандидатів не перевищують 10%.

Колишній мер Микола Глухов має 9,8%, почесний громадянин міста Володимир Матицин - 8,7%, екс-мер Олег Надоша - 5,7%, депутат міської ради Валентин Стасюк - 5,3%.

Отже, за результатами дослідження найбільш реальні шанси стати мером Кременчука на позачергових виборах, якщо вони відбудуться восени 2014 року, має Віктор Калашник. Хоча його рейтинг значно нижчий, ніж колись був у Олега Бабаева(71,56%), проте дозволяє йому розраховувати на перемогу.

Враховуючи те, що чергові вибори мерів і депутатів місцевих рад повинні відбутися восени 2015 року, навряд чи розгорнуться серйозні баталії між претендентами, адже на цій посаді мер пропрацює всього рік, після чого його знову чекають вибори.

Навіть якщо голоси тих, хто зараз не визначився з вибором, розподіляться між іншими кандидатами, Віктор Калашник має усі шанси стати мером Кременчука, оскільки антирейтинг інших кандидатів значно перевищує показник рейтингу.

Кременчужанам також ставили питання: "Хто, на вашу думку, вбив Олега Бабаєва"? Відповіді розподілилися таким чином:

опоненти в Кременчуці - 74,58%;

сепаратисти - 12,87%;

олігархи - 5,72%;

партнери по бізнесу - 2,89%;

команда Бабаєва - 2,11%.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27