Хто заробляє гроші на розпіареній «екоактивістці» Греті Тунберг?

СВІТ
25.09.2019, 05:55
Хто заробляє гроші на розпіареній «екоактивістці» Греті Тунберг?

Шведська «екоактивістка» Грета Тунберг не лише користується колосальною підтримкою «сильних світу цього», але й приносить заробіток іншим особам.

PR-спеціаліст Рентцхог заробив на Греті майже 1 млн євро, йдеться у матеріалі BBC.

У жовтні 2018 року Рентцхог запросив її до «молодіжної ради директорів» створеного ним екологічного стартапу «We Don't Have Time».

27 листопада було оголошено про продаж нових акцій, а інвесторам обіцяли потенційні надвисокі прибутки завдяки створенню вірусного контенту на екологічну тематику. Грету використали у рекламних матеріалах 11 разів.

Родина Грети стверджує, буцімто не знала про комерційні цілі піарника і що ніколи не брала ні копійки за публічну діяльність доньки.

Водночас у BBC нагадали про сумнівність екологічних ініціатив молодої активістки. Грета відмовилася від польотів літаком. У січні 2019 року вона поїхала на форум у Давосі потягом, весною вона так об'їздила Європу, а влітку вирушила на вітрильнику через Атлантику, щоб взяти участь у саміті ООН. Проте для організації цієї подорожі двом членам її команди довелося здійснити додатковий переліт до Нью-Йорка й назад, зазначили у виданні.

Читайте також:
Світ
Під час приголомшливого експерименту науковці отримали золото завтовшки з атом. Вони використали старовинну ковальську методику.
вчора, 06:01
Світ
Нащадки поневоленого московитами у XIX столітті кавказького народу мають нагоду повстати проти окупантів. Чи скористаються вони шансом?
17 квітня, 14:45
Світ
У 16 квітня Парламентська асамблея Ради Європи розгляне питання про прийняття Косово до складу організації.
16 квітня, 11:43
Світ
Ганну Ґутьєррес визнали винною в ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчинс у жовтні 2021 року.
16 квітня, 11:28
Світ
Поки адепт культурмарксизму з Арґентини на посаді Папи Римського закликає українців здійняти білий прапор, його підлеглі почали каятися.
14 квітня, 17:21
Світ
Сіоністське лобі на берегах Потомаку знову активізувалося. Військово-релігійний режим аятол напередодні вночі завдав потужного удару.
14 квітня, 15:03