… І Матковський «за»!

ПОЛТАВА
29.09.2014, 06:40
… І Матковський «за»!

В українських піарників з’явився новий вираз: «Примазатися до рейтингу». Напередодні виборів цей принцип активно почали застосовувати мажоритарники – ті, хто не втовпився у прохідний список тієї чи іншої популярної нині політичної сили. Мовляв, я, звісно, сам по собі, але підтримую… Інколи це виглядає як типова маніпуляція свідомістю виборців.

Подібні речі з’явилися уже й у Полтаві. Так і у центрі міста можна побачити «борди» колишнього міського голови, а нині кандидата в нардепи по виборчому округу №145 Андрія Матковського з промовистим текстом: «Андрій Матковський за Блок Петра Порошенка». Причому, якщо дивитися на них здаля, то слово «за» можна й не запримітити, тож більшість людей (особливо похилого віку) читає текст саме так: «Андрій Матковський Блок Петра Порошенка».

«Так це ж явна маніпуляція!», - скажете ви. Ну, але що поробиш, коли є сумніви у власній популярності і її хочеться «підсилити»? Нехай і таким, м’яко кажучи, не зовсім чесним шляхом, але ті ж парники стверджують: ПРАЦЮЄ! 

Павло ДЕМІНСЬКИЙ


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36