Ілля Кива як захисник скривджених полісменів

ПОЛТАВА
13.02.2019, 08:12

Ілля Кива як захисник скривджених полісменів_1

Авжеж, епатаж, клоунаду і провокації до виборчого процесу залучив не Коломойський – вже Адам прикривав свої гріхи фіговим листям. До речі, успішно – Єва віддала і голос зокрема саме Адамові. Змієві не відломилося. У цьому сенсі поручительство кандидата в президенти, вождя новітнього українського соціалізму і профспілкового лідера працівників гумового кийка і буцегарень за агресивного спілчанця є банальною і логічною акцією.

Ми б не радили у пожертві квп (тут – не каса взаємопомочі, а кандидат в президенти, - авт.) Іллі Киви 115 тисяч гривень на заставу за трохи девіантного хлопця Василя Мельникова шукати політичний підтекст чи викид українофобії за Фрейдом – до цього земляк Ілля не позиціонував себе антибандерівцем. Топить за порядок у чилійському варіанті? Так. Відпрацьованим поглядом пропікає навіть запеклих казнокрадів? Так. Базовий соціалізм використовує як підручний засіб для знешкодження земляка-конкурента Сергія Капліна? Так. Але, погодьмося, підстав вішати усіх собак на чоловіка у нас, як і у прихильного до нього електорату, немає. Ілля Володимирович у підтримці «зажопно-руськомірського» гавкоту не помічений.

Чого не скажеш про пана нд (тут – не наш достойник, а народний депутат, - авт.) Вадима Новинського, котрий топить за полісмена однозначно з ідеологічних позицій. Для цього гіперправославного Степан Бандера як для нормальної людини – Путін.

Ілля Кива – взірцевий голова профкому. Тим паче, що гроші за «Лягай, Бандера!» виклав не з профспілкової каси.

Вадим Демиденко

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45