Имя им Легион

ПОЛТАВА
17.11.2014, 13:23
Имя им Легион

В Біблії (Євангеліє від Луки,гл.8,ст.30;Євангеліє від Марка,гл.5,ст.9) Євангелісти розповідають про зустріч Іісуса Христа з біснуватим. На питання Іісуса: "Як твоє ім'я?" - одержимий відповідає: "Легіон", маючи на увазі, що в нього вселилися багато бісів. (Ред.- Легіон римської армії нараховував 6000 солдатів).

Одним з атрибутів Феміди є Зав'язані очі. Її називали рятівницею і покровителькою пригноблених, бо вона нарівні з Зевсом стежила, щоб не кривдили людей бідних і тих, які потребують допомоги. А Зав'язані очі були символом неупередженості.

Відповідно до частини 2 статті 134 Закону України "Про судоустрій України" мантія судді та нагрудний знак разом із державними символами України - Державним Гербом України та Державним Прапором України - є символами судової влади.

Дивлячись на полтавську маніпулу суддівського легіону України, аналізуючи поведінку її окремих адептів, розумієш зловісне попередження Євангелістів Луки та Марка.

Біблія, найвизначніша книга людства, яка узагальнює досвід тисяч поколінь людей, допомагає проникнутися сакральним змістом слів Євангелистів Луки та Марка.

В архаїчні часи сакральне проявлялось через сферу міфології та табу, а розвиваючись у віруваннях-постало найважливішою категорією розвинених релігій. Сакральне проявляється у різних релігійних течіях як Бог, Абсолют, Буття, як дещо потойбічні, трансцендентне, як Гранична Реальність, як деяка таємна сила, що зумовлює природу кожної людини та світу та осмислює собою значення дій людини у світі.

Сакральне визначається і як таємниче. Надприродність сакрального визначає його для людини як табу та цілком заборонене. Саме сакральне пов'язують із значенням відокремленості, недоторканості, прихованості. "Сакральне" від лат.-"посвячене богам","священне","заборонене","прокляте". Сакральними судді вважають і свої символи влади - мантію та нагрудний знак.

І те, що представники суддівської гілки влади вміють дуже добре комерціоналізувати головні атрибути - мантію та нагрудний знак, я думаю ,ні в кого сумнівів не викликає. Спотворена суддівська система існує тільки за мовчазної згоди суспільства, завороженого грою акторів лицедіів та комедіянтів в мантіях, які ,створюючи ілюзію правосуддя, набивають свої кишені активами обманутих жертв.

Таємні жерці культу золотого тільця впевнені в своїй винятковості та безкарності, вже не намагаються навіть приховувати свої статки. В медіа просторі промайнуло повідомлення, що п'ятеро суддів Вищого господарского суду України задекларували мільйон гривень доходу в декларації.

Цинізм цієї подачі інформації мене, чесно кажучи, шокував. У нас майже всі судді Апеляційного суду Полтавської області гривневі мультимільйонери, а голови та їх заступники - ще й доларові.

19 березня 2013 року в парламенті склав присягу суддя Конституційного суду Олександр Касмінін, призначений на цю посаду Януковичем.

Конституція - це Основний Закон, що закріплює суспільний і державний устрій країни, функції органів державної влади, основні права та обов'язки громадян.

І, на мою думку, жерці Основного Закону є найбільшими ворогами Конституції, бо саме ці жерці вже не раз цю Конституцію зґвалтували, в довільній формі трактуючи Основний Закон, виконуючи забаганки корумпованої влади. Основний Закон самодостатній, він не потребує утримання за наш з Вами рахунок ряжених в мантії жерців незрячої Феміди. В такій кількості, з таким якісним складом, з такою заробітною платою і з такою вихідною допомогою в сотні тисяч гривень. Я не чув жодного разу, щоб до свого призначення хоча б один суддя був апробований на детекторі брехні. Можливо саме тому в Кримінально процесуальному Кодексі ніде не передбачено його застосування. Я думаю, в разі застосування детектора брехні, нам би довелось дев'яносто відсотків суддів відправити до в'язниці.

Але ближче до полтавських подій...

Після призначення Касмініна суддею Конституційного суду виникла загроза втрати контролю над грошовими потоками генерованими Апеляційним та районними судами Полтавської області, не кажучи вже за вплив на вирішення будь яких питань.

Стерегти "хлібне місце"було довірено голові Полтавського районного суду Рябішину А.О. До "відходу" на "государєву службу "Касмінін підготувався грунтовно - в Апеляційний суд Полтавської області були переведені віддані особисто йому судді з метою унеможливити "хождение баблоса налево". І, мушу зазначити, жерці-ліцедії з цим завданням справляються кожен день на відмінно, чого варте тільки маніпулювання комп'ютерним розподіленням справ за суддями, коли "непотрібні судді "раптово виявляються в нарадчій кімнаті, а "потрібні справи" розглядають "потрібні люди". Коли справи "підвішують" без розгляду, чекаючи поки "лох созреет", і не прийде, благаючи про допомогу. Зрозуміло, не безкоштовну.

Вивчаючи матеріали справи N 22ac-666-2006року про встановлення факту підкупу виборців, яку розглядала колегія в складі Макарчука М.А., Буленка О.О.,Гальонкіна С.А., та справи 22ас-666-2006року про встановлення факту підкупу виборців, судді Апеляційного суду Полтавської області "дивним" чином не встановили, незважаючи на беззаперечні докази в матеріалах справ, хто саме підкупав виборців та на чию користь, але сам факт підкупу встановивши. Не дивним виглядає отримання після цього матеріальних благ в вигляді земельних ділянок на вул.Капельгородського та на території турбази "Зелена дубрава" під будівництво ,які потім Юрій П. (Як довірена особа жерців в мантіях з Апеляційного суду) продав, отримавши свої комісійні. Саме в той час головою судової палати у цивільних справах був Касмінін. Місто, завдяки цим рішенням,отримало нового міського голову Матковського. А потім втратило майже всю комунальну нерухомість.

Таких прикладів тисячі. Приказка каже, що тільки дурні навчаються на своїх помилках, а судді на чужих. Аналізуючи чужі помилки, судді оволоділи мистецтвом мімікрії не гірше ніж хамелеони. Придумуючи неймовірні легенди вони "разводят, как кроликов (по Чечетову)" всіх, хто звертається до Феміди за допомогою. Наділені повноваженнями кривавого режиму, вони не хочуть самостійно піти в небуття, вони конче потребують в цьому нашої допомоги. Бо кров хлопців і на їх руках.

Мені також пан Рябішин наполегливо пропонував передати на користь судді Конституційного суду Касмініна 30 відсотків акцій підприємства з метою "об'єктивного розгляду справи". Я не погодився. Суддя Гавриш скасував одноособово Ухвалу Верховного суду України,прийняту колегіально,за участі п'яти суддів Верховного суду.

За тиждень до написання цього матеріалу голова Апеляційного суду Полтавської області прописався в гуртожитку в смт.Божківське вул.Центральна ,9, який належить Управлінню з виконання покарань в Полтавській області. Мабуть йому замало житла за адресами Бідного 13, Чорновола 2б, Жовтнева 40д, та приватних будинків в Криму і Божківському. Зрозуміло, що Рябішин планує отримати житло з бюджета міста чи від Державної Судової Адміністрації України як сирота і безхатько. Незрозуміле інше - яке він має відношення до гуртожитку,в якому проживають працівники пенітенціарної служби?

Имя им Легион_1

Имя им Легион_3

А, можливо, Андрій Олександрович просто комплексує відносно свого заступника Гальонкіна, який теж мешкає на вул.Цетральній, але не в Божківському ,а на Розсошенцях, в кварталі легіонерів, які були представниками самого Цезаря, пробачте, Януковича, і займали гідне місце в його кривавому пантеоні. Будинок Гальонкіна містяни прозвали церквою, мабуть за зовнішній вигляд. Можливо, в недалекому майбутньому, він дійсно стане церквою, а його бані прикрасять хрести. Церкви будувались на пожертви простих людей та на гроші меценатів. Я не вірю в те, що такий будинок збудований на суддівську заробітну плату. Треба "роздіти" та "роззути" не одну людину, щоб будувати подібні чотирьохповерхові палаци.

Имя им Легион_5

І що,запитаєте Ви. Що зміниться від наших з вами балачок?

Зміниться світ навколо нас, зміняться умови навколо них.

Огляніться навкруги. Дійсно - ИМЯ ИМ ЛЕГИОН. Але нас більше, і ми здатні все змінити.

Далі буде...

P.S. Ми намагалися отримати коментарі від голови Апеляційного суду Рябішина, та його заступників.

Секретар голови суду повідомила нам, что пан Рябішин навідріз відмовився з нами спілкуватися, телефони заступників не відповідають.

Мобільні телефони після нашої публікації відлючили. Власні люксові автомобілі змінили на ламанки.

Гадають, що замаскувалися....

Почекаємо...

На фотографіях: церква Гальонкіна та гуртожиток, в якому замаскувався Рябішин.

Геннадій Сікалов.

Останній Бастіон.


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23