Інформатора ФСБ РФ затримано у Кременчуці

ПОЛТАВА
18.07.2019, 13:28
Інформатора ФСБ РФ затримано у Кременчуці

Про це журналістам заявили співробітники СБУ і Військової прокуратури.

Зазначено, що мешканець Кременчука передавав агентам ФСБ РФ важливу інформацію дані про ситуацію у місті та Полтавській області з метою дестабілізації. Чоловік співпрацював з ворожою спецслужбою упродовж 2016-2019 років.

Силовики наголошують, що за свої дії громадянин України отримував грошову винагороду. Під час обшуку його квартири, було знайдено та вилучено 9000 доларів США і 4900 рублів.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00