​Інвалідне життя прокурорів та суддів, або хто користується чужими пільгами

ПОЛТАВА
30.10.2014, 21:12
​Інвалідне життя прокурорів та суддів, або хто користується чужими пільгами

14.06.2003 року на сьомій сесії 24-го скликання було прийнято рішення про затвердження Правил забудови історичного центру міста Полтави. Серед супутніх видів забудови та використання територій, що є додатковими до основних в Нормативно-орієнтовних показниках і вимогах використання та забудови планувальноі одиниці, передбачено розміщення окремо розташованих і заблокованих гаражів для громадян, що мають спеціальні пільги. Метою встановлення спеціальних пільг є соціальний захист, поліпшення становища окремих категорій громадян. Спеціальні пільги виступають способом юридичної диференціації прав громадян, елементом їх спеціального статусу.

Одними з найбідніших та нещасних верств населення є представники прокуратури. Не знаю, як Ви, а я в це вірю. Про їх життєвий альтруїзм вони можуть розповідати годинами, як і представники суддівської гілки влади. Інколи, слухаючи їх, тихцем витираєш сльози від прикладів безкорисного служіння людям, відчуваєш себе повним нікчемою в порівнянні з їх державницьким патріотизмом. За роки безкорисного служіння, вони зовсім безкорисно, з альтруістичних побуджень, приймають у свою власність десятки квартир, як, наприклад колишній заст. прокурора Полтавської області Кириченко Олег, про що вказано в зверненні до начальника управління СБУ в Полтавській області пенсіонера МО, учасника бойових дій Мірошниченка Є.О, в якому він просить провести перевірку щодо причасності Кириченка О.В, до власності квартир за адресами: в місті Полтава – Б.Хмельницького 12, кв.12 та кв.16, Чорновола 2б кв. 201, Жовтнева 50, кв.25, Артема 3, кв.2, Артема 5, кв.52 та 53, Леваневського 4а, кв.13, Станіславського (адреса фігурує у заяві Кириченко А.М на отримання ділянки на гараж по вулиці Жовтневій,40д) та гаражів в центральній історичній частині міста.

Я розумію, що представники прокуратури, до прийняття Закону "Про прокуратуру", були найбільш матеріально обдарованою кастою, і в частині отримання всього і всюди були в числі перших. Мене турбує ще одне питання: чому в нас так побудоване суспільство, що прокурори, судді, представники СБУ, та влади с численними прикладами отримують все, а проста людина не може собі дозволити самого необхідного, того ж житла?! Чому люди, які отримали каліцтва, не можуть побудувати гараж біля свого помешкання, а Войцишен отримує два гаражі поруч з будинком по вулиці Жовтнева 40д де сусідами з ним є Кириченко, Хоменко Петро Якович,Скрипніков,та ще вісім прізвищ. І що головне, серед них немає жодної людини, яка підходила б під перелік громадян, які мають право на спеціальні пільги.

Після оголошення Постанови Апеляційним судом Полтавської області 8 грудня 2006 року, в адміністративній справі за фактом підкупу виборців з числа студентів Міжрегіональної Академії управління персоналом під час виборів на посаду міського голови міста Полтави, в якій встановлений факт підкупу студентів-виборців Міжрегіональної Академії управління персоналом, та незважаючи на достатні в матеріалах справи докази - судом не встановлені особи, які вчиняли підкуп і на користь кого. Іншим рішенням Апеляційний суд Полтавської області скасував рішення Октябрського суду від 28 листопада 2006 року за фактом підкупу виборців під час виборів міського голови, і відправив справу на новий розгляд, результатів якого ми, на жаль, не знайшли. Але знайшли ...гаражі, на вулиці Капельгородського поблизу Апеляційного суду. Мілаш та інші "високі" представники "правосуддя" теж, можливо, як і представники гаражів з Жовтневої 40д мають право на спеціальні пільги? Спеціальні пільги за спеціальні рішення. Гаражі на Капельгородського побудовані невдовзі після "перемоги" Матковського на виборах міського голови 2006 року. Цікаво, чи отримали поруч з гаражами на Жовтневій 40д, на Чорновола 2б помешкання в вигляді бонусів до гаражів вказані вище "користувачі спеціальних пільг", які потребують соціальний захист чи гаражі були бонусами для впевнених в своїй винятковості "слуг". Але не закону. Ми повинні усвідомлювати, вони безкарні за нашої мовчазної покірливоі згоди їх беззаконним рішенням. Але вони бояться суспільного розголосу. Вони намагаються маскувати свої статки. Але їх не так багато, що б ми мовчали і терпіли. І головне: людина народжується жити, а не готуватись до життя - Доктор Жеваго Б.Пастернак. Світ змінюється весь час і, якщо ми не змінимся, світ зміниться, але вже без нас.

Геннадій Сікалов,

Останній Бастіон


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27