Як прибрати мера Полтави Мамая?

ПОЛТАВА
12.06.2014, 10:38
Як прибрати мера Полтави Мамая?

Для того, щоб міський мер Полтави Олександр Мамай пішов у відставку, за законопроектом, який презентували у Полтаві, повинні підписатися під петицією 51% від кількості виборців, що брали участь в останніх виборах.

Тобто 55 тисяч 801 виборців у Полтаві.

Про це розповів координатор громадської кампанії «За відповідальну владу» Ігор Курус під час прес-конференції.

До того ж, як повідомив Курус, щоб відправити у відставку суддю, потрібно зібрати 33% голосів «ТАК» від загальної кількості виборців населеного пункту, в якому працює цей суддя.

Для звільнення прокурора, міліціонера чи держслужбовця потрібно 25% голосів мешканців території, підвідповідальній чиновнику.

- Щоб народ звільнив суддю необхідно під петицією підписатися 78979 мешканцям Полтави. Для звільнення прокурора, начальника міліції, інших посадових осіб, які призначаються по вертикалі влади, можна звільнити - зібравши майже 60 тисяч підписів полтавців, - зазначив Курус.


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27