Керівництво полтавських вузів заявляє, що задоволене вступною кампанією 2019 року (відео)

ПОЛТАВА
20.08.2019, 06:59

Попри очікуваний спад кількості абітурієнтів, у полтавських вузах говорять, що задоволені підсумками вступної кампанії-2019.

Здебільшого представники та керівництво вузів заявляють, що кількість вступників цьогорічного набору відповідає минулорічним показникам. У Полтавському юридичному інституті імені Ярослава Мудрого навіть похвалилися, що кількість охочих вступити до їхнього закладу перевищує можливості вузу.

Одначе не на камеру викладачі зізнаються, що незадоволені кількістю студентів, яка позначається на навантаженнях, а відтак і на заробітній платні.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01