Керівник АП літав на гелікоптері порибалити, поки сепаратисти захоплювали Донбас

ПОЛТАВА
09.04.2014, 15:45
Керівник АП літав на гелікоптері порибалити, поки сепаратисти захоплювали Донбас

Виконувач обов'язків голови Адміністрації президента Сергій Пашинський у неділю, 6 квітня, літав із друзями на риболовлю вертольотом. Про це повідомив з посиланням на свої джерела журналіст Мустафа Найем у своєму Facebook, нагадуючи, що саме того дня на сході України сепаратисти почали захоплювати органи влади – облдержадміністрації та СБУ.

"Минулої неділі в. о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський побував на риболовлі в Національному природному парку Нижньосульський (Семенівський район Полтавської області). До місця відпочинку пана Пашинського доправили вертольотом, - свідчить Найем.  Організацією риболовлі займався такий собі Юрій Антоненко, начальник Сулинського басейнового відділення охорони, використання й відтворення водних біоресурсів і регулювання рибальства".

Оскільки того дня сепаратисти захопили будівлі державних адміністрацій у Донецьку й у Харкові, а в Луганську було захоплено обласне управління СБУ, журналіст провів аналогію з екс-президентом Віктором Януковичем, який під час розгону Майдану полював на кабанів.

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35