Кількість охочих взяти участь у Сорочинському ярмарку не зменшилась

ПОЛТАВА
09.07.2014, 13:55
Кількість охочих взяти участь у Сорочинському ярмарку не зменшилась

Кількість охочих взяти участь в Сорочинському ярмарку, що запланований з 18 по 24 серпня у Великих Сорочинцях, не зменшилася.

Про це повідомляє Юлія Єрмакова директор ТОВ «Сорочинський ярмарок».

«На сьогодні щодо прийому заявок ми не відстаємо від минулого року. Також нарікань з приводу високої орендної плати не отримували», - сказала Єрмакова.

За даними товариства для різних категорій учасників різна орендна плата. Організаційний внесок складає 1тис. грн. для народних умільців та 250 грн за м². Підприємства сплачують 2 тис. організаційного внеску й 150 грн за м² на допоміжних алеях і 200 грн на центральній. Категорія підприємців – 1 тис. 500 грн орендної плати та 50 грн за м². Традиційно для підприємств Полтавщини організатори роблять 10% знижку. Для інвалідів і чорнобильців участь у Сорочинському ярмарку безкоштовна.

У товаристві повідомили, що заявки на участь у ярмарку вже погодились такі відомі підприємства області, як Миргородський завод мінеральних вод, «Полтавакондитер», м’ясопереробна компанія «Кременчукм’ясо», загалом – більше 400 суб’єктів підприємницької діяльності з усієї України (з них 267 – з Полтавської області).

Нагадаємо, що проведення Сорочинського ярмарку залишається під питанням, хоча організаційні роботи з його проведення тривають.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01