​Кобеляцька прокуратура вимагає позбавити волі місцевого мешканця за самовільну зайняту земельну ділянку

ПОЛТАВА
15.10.2019, 08:36
​Кобеляцька прокуратура вимагає позбавити волі місцевого мешканця за самовільну зайняту земельну ділянку

Мешканця Козельщинського району Полтавщини судитимуть за самочинне розорення земельної ділянки в охоронній зоні.

Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури. Досудове слідство встановило, що громадянин на початку травня поточного року без будь-яких законних підстав розорав 0,6944 гектара землі та засіяв на ній сою.

Наголошується, що ділянка є прибережною захисною смугою і належить до земель водного фонду та зони санітарної охорони водного об'єкта річки Псел. Господарська діяльність у таких зонах заборонена.

Зазначається, що слідчими Кобеляцької місцевої прокуратури до суду подано обвинувальний акт щодо порушення фермером з Козельщинського району частини 2 статті 197-1 Кримінального Кодексу України. Санкція вищезазначеної статті передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до 4-х років позбавлення волі.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01