Колектив Полтавської обласної бібліотеки черговий раз відправив гуманітарну допомогу правоохоронцям в АТО

ПОЛТАВА
12.02.2015, 09:30
Колектив Полтавської обласної бібліотеки черговий раз відправив гуманітарну допомогу правоохоронцям в АТО

У приміщенні Полтавської обласної національної бібліотеки імені І.П. Котляревського відбулася передача волонтерської допомоги для бійців у зону бойових дій, передає УМВС України в Полтавській області.

Допомогу прийняв заступник командира батальйону спеціального призначення «Полтава» Сергій Красницький. Небайдужі полтавці зібрали речі першої необхідності та продукти харчування.

«Це не перша допомога від працівників обласної бібліотеки. У цей складний час приємно знати та розуміти, що є люди, яким не байдужа доля бійців на лінії вогню», - наголосив Красницький.

Уже найближчим часом волонтерську допомогу передадуть до місць дислокації спецпризначенців.

Колектив Полтавської обласної бібліотеки черговий раз відправив гуманітарну допомогу правоохоронцям в АТО_1


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04