Колектив «ПВМПУ» висловлює обурення діями свого директора

ПОЛТАВА
01.09.2014, 12:51
Колектив «ПВМПУ» висловлює обурення діями свого директора

За останні роки роботи директор Полтавського вищого міжрегіонального професійного училища Євсеєв Юрій Володимирович, якому вже 62 роки, має дві незакриті кримінальні справи (за привласнення державних коштів та за придбання комп’ютерів за державний кошт по завищеній ціні).

Господарська діяльність та навчальний процес у заклад повністю занедбані та зведені нанівець. Наприклад, майстерня для виробничого навчання знаходиться у аварійному стані. Дах тече майже скрізь, а нещодавно директор вирішив відремонтувати дах майстерні, заключивши договір з приватною фірмою, але більшу частину робіт примусово виконують працівники училища, які за документами знаходяться у відпустці. Результатом його злочинної діяльності є повний безлад у господарстві та в колективі, що ганебно впливає на розвиток навчального закладу. Його методи керівництва та корупційні дії шокують усіх. Навіть для успішної здачі випускних екзаменів студентам потрібно принести конверт з готівкою.

В гуртожитку училища постійно проживають люди, яких не реєструють, та які не мають документів і розраховуються за проживання готівкою. А дітей-студентів селять по 5-6 чоловік в кімнату.

Земельна ділянка понад 9 га, в селі Писарівщина, Диканського району, яка є власністю училища, віддана приватній особі Пономарьову Сергію, який використовує її для особистого власного збагачення, а особисто училище, окрім збитків з державного бюджету, нічого не має.

Всі ці факти добре відомі директору департаменту освіти та науки у Полтавській ОДА Шевчуку Сергію Миколайовичу, який зайняв цю посаду по квоті ВО «Свобода» і, незважаючи на повну обізнаність про кримінальні дії Євсеєва Ю.В., він продовжує йому контракт ще на один рік. Хоча Сергій Миколайович приїздив особисто на початку серпня до училища, гуртожитку, підсобного господарства та не міг не бачити весь цей безлад.

Цікавим є те, що при навіть такому розвитку подій сам Євсеєв Юрій Володимирович виявляє обурення, що Шевчук С.М. продовжив йому контракт тільки на один рік. Він не мав сумніву, що йому у Києві у Міністерстві освіти вдасться домовитися про підписання контракту з ним ще на п’ять років.

Більшість нашого колективу не хоче вже бачити такого директора та працювати з ним, але відкрито заявити про це боїмося, тому що кожен буде терміново звільнений.

Трудовий колектив ДНЗ «ПВМПУ» (в минулому СПТУ №23)


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01