Працівникам «Полтавського комбінату хлібопродуктів» представили нового генерального директора

ПОЛТАВА
14.08.2014, 15:00

Як ви пам’ятаєте, історія з рейдерським захопленням «Полтавського комбінату хлібопродуктів» ще не закінчена. Сьогодні, 14 серпня, на підприємство завітав «новий» виконуючий обов'язки генерального директора - Богдан Александров, але через невдоволення колективу підприємства він навіть не зміг потрапити на територію комбінату.

Цікаво, що документи про звільнення з посади Кочерги Миколи Івановича, які Богдан Александров узяв з собою, були складені з помилками, адже згідно ним мова йде про «Полтавський комбінат хлібопродуктів №2», якого у нас в Полтаві навіть не існує.

Працівникам «Полтавського комбінату хлібопродуктів» представили нового генерального директора_1

«Сьогодні на наше підприємство приїхало 2 людини, один з них представився рекламним агентом, котрий рекламує нового призначенця з Києва - Богдана Александрова, котрий приїхав з наказом на своє призначення на наш комбінат. В наказі були помилки. Можливо, він помилився і мав приїхати не на наш комбінат, а як вказано на «Полтавський комбінат хлібопродуктів №2».

Вийшов весь вільний колектив, адже млин зараз працює і всі вийти просто фізично не можуть, бо для цього потрібно повністю зупини підприємство, хоча «зустрітись» з новим призначенцем хотіли всі. Як бачите, колектив категорично проти того, щоб приходили нові призначенці не зрозуміло звідки, невідомо від кого і невідомо з якою метою. Хоча сам Богдан Александров говорить, що всі питання вже були узгоджені, але коли ми були у губернатора Полтавської області, він нас запевнив, що з ним ніхто нічого не узгоджував і що йому було не відомо про нову кандидатуру на цю посаду, ніхто йому нічого не повідомляв стосовно цього питання.

Тобто зрозуміло, що йде відверта брехня, але звідкіля ростуть ноги остаточно невідомо, але факт зараз в тому, що намагаються незаконним шляхом, як я розумію, звільнити нашого генерального директора, котрий зараз на лікарняному.

Трудовий колектив категорично проти подібних дії, самі бачите скільки людей тут зібралось і вони не раз кричали, що не потрібен нам ніякий новий директор, а вимагають залиши старого - Кочергу Миколу Івановича, котрий почав виплачувати заробітну плату, котрий знайшов давальців, котрий змусив цей комбінат працювати», - прокоментував подію заступник директора комбінату хлібопродуктів В’ячеслав Ромась.

Зрештою на місце події приїхав і заступник голови обласної державної адміністрації Роман Іванович Товстий:

Збагнувши, що правда не на їхньому боці, новий призначенець і його товариш відбули з місця події під крики «Ганьба», не останню роль в цьому зіграв і голова громадської спілки «Останній Бастіон» Геннадій Сікалов:

Навряд чи справу з хлібокомбінатом можна вважати остаточно закритою, тому чекайте на нові матеріали на нашому сайті: www.bastion.tv


Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27