Концерт найменших учнів «Малої академія мистецтв» імені Кириченко зібрав 1000 глядачів

ПОЛТАВА
30.05.2016, 14:14

Концерт учнів підготовчої групи Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко зібрав понад 1000 глядачів у ці вихідні. 286 дітей, віком 4-6 років, прозвітували віршами, музикою, виставами та картинами за свої досягнення в цьому навчальному році. Після концерту-звіту вихованці отримали дипломи юних магістрів та перепустки для подальшого навчання у школі мистецтв за обраною спеціалізацією.

За словами Тетяни Магомедової, директори Полтавської міської школи мистецтв, підготовча група функціонує в школі мистецтв 15 років. Її завдання – підготувати дитину до подальшого навчання на одному з чотирьох відділів академії: театральному, хореографічному, музичному чи образотворчому. Навчання за спеціалізацією почнеться з 1 вересня.

Також директорка розповіла, що вистави найменших вихованців – найкращі, бо дитина в такому віці повністю чиста, світла, добра, із величезним запалом і бажанням творити.

– Мабуть, це найкращий концерт, який може бути в нашій школі. Дітям чотири з половиною роки: це великі від захвату очі й упевненість, що вони все вміють, – Магомедова.

ЧИТАЙТЕ: 14 квітня Полтавська школа мистецтв ставить грандіозний концерт

Зазначимо, 14 квітня цього року Полтавська міська школа мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко грандіозним концертом відзначила своє 25-річчя. У концерті брали участь 1000 вихованців різного віку. Удвічі більше людей було в глядацькій залі. Захід відбувся у палаці дозвілля «Листопад». 

БІЛЬШЕ:  Полтавська міська школа мистецтв відсвяткувала 25-річчя

Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23