Кременчуцький АвтоКрАЗ виготовить 1000 автомобілів для армії

ПОЛТАВА
21.08.2014, 13:24
Кременчуцький АвтоКрАЗ виготовить 1000 автомобілів для армії

1000 автомобілів для української армії виготовить АвтоКрАЗ.

Про це повідомив у своєму «Facebook» народний депутат від Кременчука Юрій Шаповалов:

«Друзі, на вихідних я повідомив, що фірми, які ошиваються навколо Міноборони планують закупити російську техніку в рахунок 9,5 млрд. Грн., Виділених парламентом на потреби армії. Позиція не пройшла даром. Мав неофіційний розмову з високопоставленим чиновником, який пообіцяв до кінця року закупити до 1000 КрАЗів. Поки на рівні чуток, але виглядає обнадійливо. Будемо і далі змушувати чиновників закуповувати вітчизняну техніку. Не тільки для МВС і Міноборони, а й для Погранслужби з МНС. На тлі того, що промвиробництво продовжує падати, а в промисловому Кременчуці це особливо відчутно, кожен КрАЗ - це цікавість і податкові надходження.

Думаю що 9,5 млрд. Грн., Які виділив парламент, не тільки допоможуть нашим хлопцям, а й стануть стимулом для заперечення нашого ВПК. Задача максимально витратити ці гроші всередині країни. Прошу повідомляти мені, якщо Вам що-небудь відомо про те, що чиновники продовжують купувати російську техніку або корейські потяги там, де можуть їздити крюківські. Також прошу вибачення у Авакова.

Інформація про те, що нібито КрАЗ отримує величезні замовлення, просто була неперевіреної. Надалі МВС, як і Міноборони, підпише з КрАЗом контракти», - йдеться у повідомлені.


Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11