«Кременчукгаз» повідомив про тимчасове відімкнення газопостачання

ПОЛТАВА
09.09.2019, 06:52
«Кременчукгаз» повідомив про тимчасове відімкнення газопостачання

Приватне акціонерне товариство «Кременчукгаз» оголосило про здійснення аварійно-ремонтних робіт у центрі Кременчука.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті відомства. Зазначається, що відімкнення газопостачання спричинено внаслідок нещільності мережі.

Наразі відновлювальні роботи проводяться за адресами: бульвар Пушкіна, 20 (2-й під'їзд 3-й стояк і 3-й під'їзд 1-й стояк), а також вулиця Академіка Маслова, 5 (стояк 1-го під'їзду). Про поновлення газопостачання буде повідомлено згодом.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27