Культурна революція пожирає своїх дітей: відомого прихильника мультикультуралізму Джастіна Трюдо звинуватили у «расизмі»

СВІТ
20.09.2019, 05:36
Культурна революція пожирає своїх дітей: відомого прихильника мультикультуралізму Джастіна Трюдо звинуватили у «расизмі»

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо був змушений вибачитися за фотографію 18-річної давності, на якій він зображений у білому тюрбані і коричневому гримі на вечірці.

Фотографію опублікував журнал «Time», повідомляють у BBC.

На знімку з щорічника 2001 року Трюдо зображений з темним гримом на обличчі і руках в елітній академії Вест-Пойнт-Грей у Ванкувері, де він працював викладачем.

Після публікації фото в «Time» Трюдо виступив перед журналістами і пояснив, що наклав коричневий грим і одягнувся в костюм Аладдіна на гала-вечірці на тему «Арабські ночі». При цьому він визнав, що фотографія була «расистською», і сказав, що «глибоко шкодує» із цього приводу.

Культурна революція пожирає своїх дітей: відомого прихильника мультикультуралізму Джастіна Трюдо звинуватили у «расизмі»_1

Джастін Трюдо відомий як політик радикально лівих поглядів, зокрема у питаннях міграції. За його прем’єрства Канада суттєво збільшила масштаби прийому мігрантів із неєвропейських країн. Так, на початку 2017 року Трюдо заявив, що Канада буде приймати мігрантів, яких відмовилися приймати США.

Також за його прем’єрства зросла державна підтримка ЛГБТ-ідеології. Шкільні програми, зорієнтовані на популяризацію цієї ідеології серед дітей, викликали масові протести серед батьків.

Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07