«ЛГБТ і поліція одна коаліція» – підопічних Авакова звинувачують у ідеологічній заангажованості та неправомірних діях (фото, відео)

УКРАЇНА
17.09.2019, 06:30
«ЛГБТ і поліція одна коаліція» – підопічних Авакова звинувачують у ідеологічній заангажованості та неправомірних діях (фото, відео)

Ввечері 16 вересні у Києві, Харкові та кількох містах пройшли пікети управлінь поліції.

Активісти вимагали покарати поліцейських, які вдалися до неправомірних дій під час масових заходів 15 вересня у Харкові.

Нагадаємо, того дня попри протести місцевих мешканців у Харкові пройшов гей-парад. Під вечір поліція почала затримувати активістів, які протестували проти ЛГБТ-заходу.

Поліцейських звинувачують у переслідуванні противників ідей ЛГБТ, а також ряді неправомірних дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині привласнили пляж. Поліція «в долі»

«Очільнику харківської поліції Валерію Сокуренко було передано звернення, в якому перераховувалися всі безчинства, які здійснили вчора його підопічні під час затримання націоналістів, та потім у відділку. Про незаконні дії спецпідрозділів, які не мають права проводити затримування, побиття затриманих, викрадення поліціянтами у них особистих речей, провокації, затримання журналіста», – зазначають учасники пікетування Головного управління поліції у Харкові.

Нагадаємо, що 15 вересня поліцейські затримали 17 активістів, а потім здійснили спробу затримати тих, хто прийшов їх підтримати під стіни райвідділу.

Акції пікету були організовані молодіжними патріотичними організаціями – «Традицією і порядком», «Правою молоддю» та іншими.

«ЛГБТ і поліція одна коаліція» – підопічних Авакова звинувачують у ідеологічній заангажованості та неправомірних діях (фото, відео)_1

«ЛГБТ і поліція одна коаліція» – підопічних Авакова звинувачують у ідеологічній заангажованості та неправомірних діях (фото, відео)_3

«ЛГБТ і поліція одна коаліція» – підопічних Авакова звинувачують у ідеологічній заангажованості та неправомірних діях (фото, відео)_5