Лисак влаштував Яценюку «потьомкінські селища» у Полтавській швидкій

ПОЛТАВА
04.04.2016, 11:06

На початку березня 2016 року тодішній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк ознайомився з єдиною оперативною диспетчерською службою швидкої допомоги Полтаві на базі «Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Полтавської обласної ради. Віктор Лисак, директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА, схвильовано розповідав прем’єрові про роботу служби.


Щоби показати нахвалені Яценюком реалізацію «реформ» охорони здоров’я, Лисак вдався до перевіреного прийому. Директор департаменту створив «потьомкінські селища» у диспетчерській. До кімнати нагнали кількадесят бухгалтерів, переодягнених у диспетчерів, які створювали вигляд роботи й ефективності так званої реформи. 

Лисак влаштував Яценюку «потьомкінські селища» у Полтавській швидкій _1

«Сьогодні у нас працює 176 диспетчерів. Працюватиме 76. Усе буде комп’ютеризовано», - зазначив Лисак.

Та під час журналістського розслідування ми побачили реальну картину «реформи». У нічну зміну на робочому місці були всього 3 диспетчери. 

Повний сюжет розслідування «потьомкінських реформ» екстреної медичної допомоги можна переглянути –тут-

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01