Луценко представив нового прокурора Полтавської області

ПОЛТАВА
05.08.2018, 14:34

3 серпня Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового керівника полтавської прокуратури. Ним став колишній очільник прокуратури Київської області, державний радник юстиції 3 класу Дмитро Чібісов.

Луценко представив нового прокурора Полтавської області_1

Про це повідомила прес-служба ГПУ (https://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=234406).

Луценко зазначив, що був незадоволений роботою попереднього керівника прокуратури Полтавської області скандально відомого Миколи Кармазіна, через що за рекомендацією Ради прокурорів прийняв рішення про його звільнення.

Голова ГПУ очікує від нового керівника ефективної протидії кримінальній корупції, вуличній злочинності, викриття злочинів у нафтогазовому комплексі та земельній сфері.

"Я акцентую увагу на важливості протидії злочинам в аграрному секторі, а саме, рейдерське захоплення врожаю і господарств, а також належного оформлення цієї землі. Принцип один: хто посіяв - той зібрав", - сказав Луценко.

Також він висловив надію на активізацію роботи і швидкі позитивні результати за резонансними справами.

Читайте також: Пірати 21-го століття

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45