Мамай будує «потьомкінські села» під Полтавою: стан міських бомбосховищ жахливий – свідки

ПОЛТАВА
17.09.2014, 10:22
Мамай будує «потьомкінські села» під Полтавою:  стан міських бомбосховищ жахливий – свідки

Полтавські дігери заперечили твердження Полтавського міського голови про готовність бомбосховищ до захисту людей в разі потреби, та продемонстрували реальний жахливий стан споруд.

Як з’ясувалося, бомбосховище показане мером громаді виявилось нічим іншим як «потьомкінським селом», демонстраційним зразком «сумлінної праці на благо міста» на фоні реальної повної розрухи.

Наочні свідки, полтавські дігери, які обійшли інші бомбосховища міста, розповідають про стан підземних укриттів Полтави зовсім протилежне від керівництва міста.

Як свідчать надані ними фотоматеріали всі захисні споруди міста не придатні для бодай якогось використання за призначенням. Споруди розграбовані, згорілі, частково зруйновані і повністю непридатні. За бомбосховищами явно ніхто не доглядав роками, і найголовніше, не ремонтував тепер, в супереч заяві мера.

Днями Полтавський міський голова Олександр Мамай демонстрував журналістам одне з бомбосховищ міста, що розташоване під дитячою лікарнею. Споруда була практично в ідеальному стані: «в Полтаві є бомбосховища. Понад третина містян зможуть там укритися. Те, що вийшло з ладу минулими роками – ми уже повністю привели до ладу. Тобто полтавські бомбосховища повністю готові і всім забезпечені» – заявив при цьому мер.


Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18