Мамай домовився з перевізниками… А з пасажирами хто домовлятиметься?

ПОЛТАВА
07.04.2014, 09:25
Мамай домовився з перевізниками… А з пасажирами хто домовлятиметься?

Сьогодні у міськраді відбулася зустріч міського голови Олександра Мамая з ініціативною групою полтавських перевізників, які напередодні вимагали підвищення тарифів на пасажирські перевезення у місті до 3 гривень. Прес-служба міськради уже повідомила, що «після обговорення можливостей знайти вирішення цієї проблеми, влада та перевізники знайшли компромісне рішення».

Яке ж це рішення?

– Про те, що ціну за проїзд у місті треба підвищувати, я говорив ще пів року тому, – сказав мер. – Рішення про ціну 2, 50 ніхто не відміняв, воно діє, ви самі відмовилися працювати по такій ціні. Я розумію вас, адже моє завдання: щоб перевізники працювали. Ми розглянемо надані вами розрахунки, а тоді знову зустрінемося і обговоримо цю ситуацію. Адже розрахунки має ще вивчити АМКУ (Антимонопольний комітет – авт.). Крім того, збирайте підписи, пишіть офіційні листи нардепам Капліну, Бублику. Бо вони знову зберуть півсотні людей і прийдуть штурмувати міську раду. З ціною за проїзд у 2.50 можете виїжджати хоч сьогодні, рішення діє.

Цікаво, що саме засідання тривало не більше… 10 хвилин! Ось за такий час було й вирішено нашу з вами долю.

Але чому влада, домовляючись з перевізниками,  ніколи спершу не домовляється з самим полтавцями – з тими, кому уже «хоч сьогодні», як каже мер, доведеться викладати за поїздку 2.50?

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27