Матковський приховав купу нерухомості через фірму дружини

ПОЛТАВА
09.09.2019, 14:21
Матковський приховав купу нерухомості через фірму дружини

Депутат Полтавської міської ради Андрій Матковський не вказав у електронній декларації про доходи низку об’єктів нерухомості, які записані на фірму його дружини.

У розпорядженні «Останнього Бастіону» опинилися витяги на нерухоме майно ТзОВ «Н-Трейд». Керівник і власник фірми — дружина Андрія Матковського Вікторія. Співвласнки — Олександр і Зоя Павлій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монте-Карло, казино, яхти: розкішне життя сина Андрія Матковського

Згідно з витягами на нерухомість, ТзОВ Н-Трейд володіє такою нерухомістю:

62,2 м2 за адресою Європейська, 35;

81,6 м2 за адресою Великотирнівська 35/2;

158,5 м2 за адресою Гожулівська, 4;

29/100 будинку за адресою Європейська, 241а;

1/10 будинку за адресою Шевченка, 52;

приміщення магазину в Машівці.

У декларації про доходи Андрія Матковського за 2018 рік, поданій 28.03.2019 року, ця нерухомість не вказана.

Цим він, імовірно, порушив ст. 46 ЗУ «Про запобігання корупції», якою передбачено, що представники органів місцевого самоврядування мають декларувати нерухомість, яка записана на підприємства його та членів його сім’ї.

Відповідно до п. 5-1 ч. 1 ст. 46 ЗУ «Про запобігання корупції», в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повинні зазначатись відомості про корпоративні права юридичної особи, кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї із зазначенням найменування кожного суб'єкта господарювання, його організаційно-правової форми, коду Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, частки у статутному (складеному) капіталі товариства, підприємства, організації у грошовому та відсотковому вираженні.

Андрій Солодовник

Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00