Мер Полтави хоче щоб у День пам’яті жертв голодомору реготали

ПОЛТАВА
14.11.2014, 12:23
Мер Полтави хоче щоб у День пам’яті жертв голодомору реготали

22 листопада, в День пам’яті жертв голодомору, у полтавському Палаці дозвілля «Листопад» відбудеться спектакль-комедія «Кіно для дорослих».

В постерах вистава анонсується як «супер-смішна комедія» з позначкою «18+». Головну роль в ній виконує Гарік Бірча, відомий використанням в своїх шоу російської мови і суржика. Допоможуть йому зірки російського кіно, зокрема серіалу «Адміралъ» про офіцера, що «воював за Росію в яку вірив».

Палац, зі сцени якого у жалобний день містянам покажуть комедію, підпорядкований виконавчому комітету Полтавської міськради.

Прес-секретар Полтавської облдержадміністрації Юлія Билина повідомила, що «є відповідне розпорядження голови облдержадміністрації, де є прохання утриматися від проведення розважальних закладів. Але ж влада не може примусити людей бути людьми, це вже питання до суспільства. Хоча з нашого боку начальник управління культури надіслав усім закладам обласного підпорядкування відповідні листи, а ПД «Листопад» — міського підпорядкування».


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
17 квітня, 12:23