Мешканці Макухівки визначились з датою перекриття сміттєзвалища і обіцяють безстрокову акцію

ПОЛТАВА
08.07.2014, 09:05
Мешканці Макухівки визначились з датою перекриття сміттєзвалища і обіцяють безстрокову акцію

Мешканці Макухівки готові до радикальних дій . Люди збираються перекрити сміттєзвалище 1 жовтня, якщо влада не почне робити реальних кроків по вирішенню питання із міським сміттєзвалищем, яке знаходиться в кількастах метрах від села.

Про це Бастіону розповів один із активістів Макухівки Дмитро Радіонов.

« 1 жовтня ми збираємося перекрити в`їзд на сміттєзвалище. Звісно, якщо влада не виконає умов резолюції»,- сказав Радіонов.

Він також оприлюднив основні вимоги, які висунули до влади мешканці Макухівки у своїй резолюції.

На думку активістів необхідно створити робочу групу з керівників і депутатів обласної ради і представників Ковалівської сільради. Завданням цієї робочої групи повинно бути вивчення досвіду інших міст, де побудували переробні заводи. Також пошук інвесторів для його будівництва.

Активісти Макухівки дають владі рік на вирішення цих питань. «Ми вимагаємо, щоб до 1 липня 2015 року сміттєпереробний завод було збудовано. 2 місяці даємо на організацію всіх цих моментів, а 10 вересня послухаємо звіт про те, що зроблено конкретно, щоб вирішити питання із цим сміттєзвалищем. Якщо всі ці наші вимоги будуть проігноровані, то ми вийдемо на безстрокову акцію протесту», - сказав Радіонов.

Нагадаємо, що 12 липня відбудуться збори села, куди запросили представників Ковалівської сільської ради, Полтавської ОДА та РДА Полтавського району.

Лемешко Сергій

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23