Мешканці окупованого Донбасу бачать своє майбутнє в Україні

СВІТ
28.08.2019, 08:22
Мешканці окупованого Донбасу бачать своє майбутнє в Україні

Нещодавнє соціологічне опитування Берлінського центру східноєвропейських і міжнародних досліджень констатує: більшість мешканців окупованих районів Донеччини та Луганщини пов'язують свою долю з Україною, а не з РФ.

Висновки опубліковано на офіційному сайті установи. Зазначається, що у лютому та березні поточного року на підконтрольній окупантам території Донбасу телефоном було опитано 1200 осіб, 54,5% з яких висловили про повернення регіону до складу України.

Однак серед опитаних були й ті, хто заявив про бажання увійти до складу РФ. Таких респондентів берлінськими соціологами нараховано 18,3%.

Читайте також:
Світ
Міжнародний суд ООН зобов'язав Ізраїль допустити постачання продовольства й медичної допомоги до Гази, щоб запобігти голоду.
17:06
Світ
Кремль влаштовує ситуація, коли мільйони бідняків із Душанбе, Хороґа і Куляба будуть батрачити у РФ. Це призведе до етнічного конфлікту.
08:21
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27