Міліція повідомила, що у справі мера Кременчука є успіхи

ПОЛТАВА
12.08.2014, 12:25
Міліція повідомила, що у справі мера Кременчука є успіхи

У розслідуванні вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва є успіхи. Про це заявив на прес-конференції 12 серпня начальник Кременчуцького відділу міліції Денис Захарченко.

За його словами, це розслідування являється пріоритетним, бо тільки працівників апарату УМВС задіяні близько 30 чоловік.

«Успіхи однозначно є. Це я можу сказати з повною впевненістю, - завірив Захарченко. – Справа розслідується працівниками Міністерства внутрішніх справ. Проглядаються усі можливі версії. Людей залучено дуже багато – для спілкування з оточенням мера Кременчука та з його ворогами. Нещодавно прозвучала заява нардепа Капліна про те що Бабаєва убив хтось із його команди. Можливо він щось знає. Ми поспілкуємося з ним, може у нього є якась інформація. Озвучену нардепом версію ми розглядаємо».

За словами Дениса Захарченка, увага слідчих ні з кого не знімається, у тому числі і з найближчого оточення.


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54