Миргородська влада затвердила проєкти громадського бюджету

ПОЛТАВА
27.09.2019, 09:13
Миргородська влада затвердила проєкти громадського бюджету

У четвер, 26 вересня, відбулося засіданні робочої групи виконавчого комітету Миргородської міської ради. Чиновники затвердили проєкти-переможці громадського бюджету для реалізації в наступному році.

Про це звітує сайт міськради. Зазначається, що згідно із результатами рейтингового голосування упродовж 10-24 вересня поточного року було відібрано 8 громадських ініціатив.

Так, на проєкт «Своєчасна безкоштовна діагностика захворювань – врятоване життя!» буде виділено 600 тисяч бюджетних коштів. Його мета — створення для всіх мешканців Миргорода доступу до якісної та безкоштовної ультразвукової діагностики на базі Миргородського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Крім того, 93 тисяч 600 гривень буде виділено на ініціативу по створенню сучасного молодіжного центру, який сприятиме соціалізації та самореалізації юнацтва. Термін реалізації проєкту — 3 місяці.

Читайте також:
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49