Миргородський активіст помер після замаху

ПОЛТАВА
26.03.2014, 08:56
Миргородський активіст помер після замаху

25 березня ввечері у Харківській лікарні помер голова Миргородської Народної ради Василь Третецький. На активіста напали 16 березня у Миргороді – серед білого дня, практично в центрі міста. Його жорстоко побили і поранили з вогнепальної зброї. Та попри те, що були навіть свідки, а момент нападу зафіксувала і відеокамера сусіднього магазину, та підозрюваних, стверджують у міліції, поки що нема. 

Василь Третецький – людина у Миргороді відома і шанована, адже він свого часу був і міським головою курортного міста, головою асоціації міст Полтавської області. З 2005-го  по 2007-й роки працював   заступником голови Харківської ОДА.

За однією з версій, замах на Третецького пов'язаний з його громадською роботою. Хоч він і не входив у склад жодної партії, та брав активну участь у подіях, які були на Майдані, був одним із організаторів миргородського Майдану.

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27