​Міст через річку Кобелячок, на ремонт якого витратили 20 мільйонів, лишається недобудованим і становить небезпеку для водіїв

ПОЛТАВА
20.08.2019, 09:34

Мешканці села Бутенки Кобеляцького району скаржаться на погано відремонтовану переправу через річку Кобелячок.

На реконструкцію мосту було витрачено понад 20 мільйонів гривень. Проте зазначена сума не відповідає якості здійсненого ремонту. Металеві опори не прикріплені до бетонових основ, повідомляють «Хроніки громад».

Коли мостом проїжджає навантажена фура, металеві конструкції суттєво просідають.

Наразі місцевий активіст написав заяву з вимогою порушити на будівельну компанію «Ростдорстрой», екс-очільника Полтавської ОДА В.Головка та начальника Служби автомобільних доріг в Полтавській області В.Трояновського кримінальну справу за ст. 191 КК України за розкрадання в особливо великих розмірах при здійсненні ремонту мосту. 

Читайте також:
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
15:45
Полтава
Фахівці обстежили ділянку проєктування поблизу бази відпочинку «Зóрі». Об'єкт розташований в Омельницькій громаді Кременчуцького району.
14:45
Полтава
Підрозділи фронтовиків щотижня отримують від тиловиків як слова вдячності, так і надійну підтримку. Разом — до спільної перемоги!
08:12
Полтава
Вшанування пам'яті захисників важливе для плекання патріотизму у прийдешніх поколінь. Люди мають знати імена тих, хто поліг за нашу свободу.
вчора, 19:17
Полтава
Наш земляк поліг смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у селі Урожайне на Донеччині. Незламному героєві було 44 роки.
вчора, 14:56
Полтава
Жадібність і бажання легкої наживи до в'язниці можуть довести. Порушникам нерестової заборони це доводять до відома вже після затримання.
вчора, 08:23