«Можна зустріти озброєну мавпу з відчуттям безкарності» – соцмережі відреагували на повернення пістолета Пашинському

ПОЛТАВА
22.09.2017, 07:32
«Можна зустріти озброєну мавпу з відчуттям безкарності» – соцмережі відреагували на повернення пістолета Пашинському

«Генеральная прокуратура вернула депутату из Народного Фронта Сергею Пашинскому пистолет, из которого он в новогоднюю ночь прострелил ногу безоружному человеку.

В связи с этим, всем украинцам необходимо быть предельно осторожными, так как в любой момент на улице можно встретить агрессивную вооруженную обезьяну, которая ощущает собственную безнаказанность и поэтому может совершить все что угодно» – написав блогер Олександр Волков у своєму Facebook.

Так Волков відреагував на рішення Генеральної прокуратури України повернути депутату Верховної Ради Сергію Пашинському вилучений пістолет, із якого він стріляв у В'ячеслава Хімікуса. Зброю Пашинському повернули у зв'язку з тим, що кримінальне провадження проти нього закрили 26 липня.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 в лісі біля одного з сіл Васильківського району Київської області стався конфлікт між Пашинським та місцевим жителем В’ячеславом Хімікусом. В ході конфлікту Пашинський вистрелив Хімікусу в ногу з пістолета. Хімікус вдарив Пашинського пляшкою по голові.

Невдовзі після стрілянини Пашинський заявив, що хоче легалізувати вільний обіг вогнепальної зброї.

«Моя позиція досить чітка. Я знаю, що мої колеги зараз пишуть відповідний законопроект, я готовий його підписати. Я вважаю, що перший крок треба робити. Визначити ті категорії людей, яким ми не боїмося давати короткоствольну зброю: люди, які без зауважень служили в армії, люди, які без зауважень служили в Нацполіції, в СБУ», – аргументував Пашинський своє рішення.

Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09