«Мультикультурний рай»: шведські діти бояться виходити на вулицю

СВІТ
11.07.2019, 06:58
«Мультикультурний рай»: шведські діти бояться виходити на вулицю

Західна Європа продовжує пожинати плоди мультикультуралізму. Корінні європейці все частіше відчувають себе чужинцями на власній землі.

Як повідомляє «Голос Європи», батьки зі шведського муніципалітету Грум б’ють на сполох: їхні діти залякані однолітками-мігрантами і бояться виходили на вулиці.

Малолітні мігранти поводять себе немов нові господарі, ставлячись до місцевого населення як до людей другого сорту.

Побиття палицями, закидування камінням, погрози звалтуванням – з усім цим доводиться зустрічатися шведським дітям з боку однолітків-мігрантів. Останні зазвичай поводяться у грубий спосіб і з дорослими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нам уже досить: попри міжнародний тиск Італія забороняє заходити в порт кораблям із мігрантами

Батьки хуліганів часто взагалі не йдуть на контакт, бо не знають шведської мови.

«Мультикультурний рай»: шведські діти бояться виходити на вулицю_1

Втім, частину шведів турбує не ситуація сама по собі, а те, що вона ставить під загрозу ідеали мультикультуралізму.

Швеція, де впродовж тривалого часу при владі перебувають соціалісти, відзначається досить радикальною політикою «відкритих дверей».

Лиш у 2012 році вона прийняла 400 тисяч іноземців. А у 2015-му, у розпал міграційної кризи, уряд Швеції дав дозвіл на в'їзд одразу для 163 тисяч мігрантів.

Населення Швеції налічує 10 мільйонів, і, згідно з новітньою статистикою, 18% від загальної кількості жителів народилися за кордоном. 

«Мультикультурний рай»: шведські діти бояться виходити на вулицю_3

Читайте також:
Світ
Поки адепт культурмарксизму з Арґентини на посаді Папи Римського закликає українців здійняти білий прапор, його підлеглі почали каятися.
14 квітня, 17:21
Світ
Сіоністське лобі на берегах Потомаку знову активізувалося. Військово-релігійний режим аятол напередодні вночі завдав потужного удару.
14 квітня, 15:03
Світ
На вулицях Будапешта знову з'явилися патрулі комуністичних поліцаїв. Їх цілеспрямовано завезли із КНР для нагляду за китайцями.
14 квітня, 12:45
Світ
За всіх часів у всьому світі адепти лівих ідеологій займалися привласненням чужого майна. Цього вимагає всюдисуща їхня «соціальна рівність».
14 квітня, 10:27
Світ
Воєнна агресія спровокована Москвою проти України, катастрофічною для обох країн. Однак жертва завжди страждає більше за нападника.
14 квітня, 07:00
Світ
Поразка України у війні стане «поворотним моментом в історії», коли Захід «остаточно втратить свою післявоєнну гегемонію».
13 квітня, 11:23