На Кременчуцькому НПЗ через загорання зупинили відвантаження пального

ПОЛТАВА
13.08.2018, 06:47

Кременчуцький НПЗ (компанія «Укртатнафта») 9 серпня зупинив відвантаження пального. Про це повідомили відразу три учасники ринку, передає enkorr.

На Кременчуцькому НПЗ через загорання зупинили відвантаження пального_1

За інформацією одного із трейдерів, на території заводу відбулося загорання, через що вийшла із ладу одна із технологічних установок. «Зранку на заводі відбувся інцидент. Була пожежа і нас повідомили , що 3-4 дні відвантаження не буде»,- розповів менеджер однієї із компаній, який побажав залишитися невідомим.

Як повідомив enkorr, в головному управлінні ДСНС України в Полтавській області заявили, що інформації про загорання до них не надходило.

Проте інформатор enkorr на Кременчуцькому НПЗ підтвердив факт загоряння та зупинку відвантаження. Зокрема, дизпалива на 3-4 дні, а бензину- попередньо на 10 днів. На заправках же продукт буде за рахунок залишків із заводу.

Деякі трейдери, які мають терм-контракти з «Укртатнафтою», 9 серпня зняли пропозиції по кременчуцькому пальному в оптовому сегменті.

Нагадаємо, що за результатами 2017 року ПАО «Укртатнафта», найбільший в Україні нафтопереробний завод, отримав рекордний для себе збиток у 2,4 млрд грн.

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23