На Полтавщині до обласного контактного центру надійшло 53 звернення від переселенців з АР Крим та м. Севастополь

ПОЛТАВА
22.04.2014, 08:37
На Полтавщині  до обласного контактного центру надійшло 53 звернення від переселенців з АР Крим та м. Севастополь

У рамках соціально-цільової програми «Проект АР Крим» станом на 18 квітня до КБУ «Обласного контактного центру» надійшло 92 звернення. Із них 53 звернення були з прохання про допомогу від переселенців з АР Крим та м. Севастополь, інші – пропозиції щодо можливості надати допомогу від жителів Полтавщини. 

За результатами зворотного зв’язку фахівців Обласного контактного центру  та оперативних дій обласних соціальних служб було вирішено питання по 28 зверненням. Слід зазначити, що 1 заявника поставлено на облік в центр зайнятості, 2 дітей влаштовано до школи, 1 дитину – до дитячого садка, 1 сім’ю тимчасово поселено в гуртожитку, 3 заявникам надано матеріальну допомогу з обласного бюджету . Дві особи, яким пропонувалося тимчасове житло, відмовилися від подальшої допомоги, мотивуючи тим, що вони мають бажання отримати постійне місце проживання на території Полтавщини.

Власними силами фахівців КБУ «Обласний контактний центр» було надано допомогу у поселенні (за рахунок бази даних житла волонтерів) пенсіонерки,  яка була змушена виїхати з м.Бахчисарай АР Крим.

 

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18