На Полтавщину прибувають переселенці з Донецької та Луганської областей

ПОЛТАВА
26.05.2014, 09:11
На Полтавщину прибувають переселенці  з Донецької та Луганської областей

У зв’язку з загостренням суспільно-політичної ситуації в східних регіонах України, з 19 квітня фахівці «контактного центру» Полтавщини почали фіксувати та опрацьовувати звернення від жителів Донецької та Луганської областей. Про це повідомив директор комунальної бюджетної установи «Обласний контактний центр» Віктор Бугаєць.

 

Станом на 26 травня зареєстровано 17 звернень від мешканців Сходу України. Люди потребують допомоги в отриманні тимчасового житла, працевлаштуванні за фахом, переведенні соціальних виплат, пенсій та отриманні матеріальної допомоги. Одне зі звернень стосувалося пошуку рідних та знайомих тяжко пораненого військовослужбовця в ході проведення антитерористичної операції.

Також, в рамках соціально-цільової програми «Проект АР Крим» продовжують надходити звернення і від жителів з Криму та Севастополя.

На сьогодні працівниками КБУ «Обласний контактний центр» зареєстровано 79 звернень з проханням про допомогу.

Нагадуємо, що для вирішення питань пов`язаних з тимчасовим перебуванням на Полтавщині, жителі з Криму, м.Севастополя та зі Сходу України можуть цілодобово звертатися за безкоштовним номером «гарячої лінії» Обласного контактного центру 0 800 502 230.

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18