На Полтавщині ведмідь понівечив 12-річну дівчинку

ПОЛТАВА
26.06.2014, 07:21
На Полтавщині ведмідь понівечив 12-річну дівчинку

У селі Ісківці Лубенського району, ведмідь, якого місцевий мешканець тримав у клітці свого двору, відкусив 12-річній дівчинці руку. Трагедія трапилася у середу, 25 червня.

Про це повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області Юрій Сулаєв .

- Вона намагалася погодувати тварину і просунула руку в клітку. Ведмідь відреагував дуже агресивно і відкусив дитині руку по лікоть, – зазначив Сулаєв.

За його даними, дівчинка знаходиться у лікарні у тяжкому стані. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження та розпочато слідство.

Вчора подібний випадок стався і в Ростовській області, – повідомляють російські ЗМІ.

5-річна дівчинка просунула руку в клітку і ведмідь відкусив їй кисть руки. Мама дитини вважає, що звір накинувся на дівчинку через голод. Постраждала досі знаходиться в хірургічному відділенні і не може відійти від пережитого шоку.

Варвара Самохіна

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00