На Полтавщині службовий пес піймав чолов’ягу, котрий мав при собі наркотики та ніж

ПОЛТАВА
13.02.2015, 09:38
На Полтавщині службовий пес піймав чолов’ягу, котрий мав при собі наркотики та ніж

У залі очікування залізничного вокзалу ст. Решетилівка чотирилапий помічник транспортних міліціонерів зреагував на перехожого громадянина. З’ясувалося, що чолов’яга мав при собі особливо небезпечний наркотичний засіб та ніж, передає «Grebenka.com».

При проведенні особистого огляду 32-річного полтавця співробітники лінійного відділу на ст. Полтава виявили серед його особистих речей паперовий згорток з речовиною рослинного походження у висушеному та подрібненому стані. Громадянин зізнався, що вилучена речовина являється наркотичним засобом «каннабіс», який він зберігав з метою власного вживання. До того ж правоохоронці виявили та вилучили у підозрюваного ніж.

За скоєні протиправні дії чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27