На Полтавщині виявили труп молодої жінки

ПОЛТАВА
07.08.2019, 06:16

Поблизу села Гайове Кобеляцького району знайшли труп молодої жінки.

На моторошну знахідку натрапили працівники однієї із дорожніх організацій, що працюють на будівництві автодороги Решетилівка-Дніпро, повідомляє журналіст видання «Ехо» Ігор Філоненко.

6 серпня після полудня кілька працівників будівельної фірми під’їхали до старого залізничного насипу, що поряд із село Гайове.

Чоловіки мали на меті оглянути місце майбутніх дорожніх робіт, адже саме в цьому місці буде прокладений відрізок шляху пожвавленої автотраси, яка має оминути Кобеляки. Підійшовши до кущів, що ростуть поряд із насипом чоловік спочатку відчув підозрілий сморід, а потім побачив тіло людини.

Робітники одразу зателефонували у поліцію.

На місце трагічної знахідки прибули експерти і слідчі. Із неофіційних джерел місцевим журналістам вдалося дізнатися, що знайшли тіло молодої жінки. Вік швидше за все визначали за одягом, адже тіло встигло розкластися. Зараз правоохоронці намагаються встановити особу загиблої та вияснити причину смерті. 

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54