На території України офіційно підтверджено затримання 25 диверсантів

ПОЛТАВА
24.04.2014, 06:03
На території України офіційно підтверджено затримання 25 диверсантів

Радник Президента України, екс-глава СБУ України (2003-2005) Ігор Смєшко повідомив, що в Україні затримано більше 25-ти російських диверсантів, можна вважати підтвердженою інформацією.

"Ми маємо вже більше 25-ти затриманих співробітників Головного розвідувального управління Генерального Штабу Російської Федерації. Якщо СБУ офіційно оголошує, що у неї є докази про те, що ці офіцери причетні до цього злочину, то це серйозна оперативна інформація не тільки з агентурних джерел, а й з докуметальной радіо-електронної розвідки", - пояснив Смєшко.

Він підкреслив, що жодна спецслужба не буде публікувати неперевірену інформацію, особливо в умовах такої уваги до нашої країни. Тому наша розвідка точно має документальне підтвердження про участь російських офіцерів у дестабілізації ситуації на сході України.

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36