На виробництві загинув підсобник СП «Полтавська газонафтова компанія»

ПОЛТАВА
23.07.2014, 10:14
На виробництві загинув підсобник СП «Полтавська газонафтова компанія»

У вівторок, 22 липня, близько 9 години ранку підсобник підприємства «Полтавська газонафтова компанія» під час відвантаження цементу із вагону за допомогою цементовозу спричинив обвал цементу. Від травм, унаслідок обвалу цементу 28-річний працівник підприємства загинув.

Повідомили на офіційному сайті Територіального управління Держгірпромнагляду в Полтавській області.

На сайті відомства додали, що Управління Держгірпромнагляду Полтавщини призначило комісію з розслідування смерті працівника на підприємстві. Головою комісії призначили головного державного інспектора теруправління Максима Бандура.

Наразі остаточні причини смерті працівника підприємства невідомі. Їх буде встановлювати спеціальна комісія.

Варвара Самохіна

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01