На зборах «Ворскла» зіграє проти хорватів, румунів і словенців

ПОЛТАВА
19.06.2017, 09:27
На зборах «Ворскла» зіграє проти хорватів, румунів і словенців

Полтавська «Ворскла» вже два дні тренується після виходу з відпустки та проходять медогляд. А тим часом у клубі вже попередньо домовилися про товариські поєдинки, які «біло-зелені» проведуть у Словенії.

25 червня «Ворскла» відбуває з Полтави до Словенії, де пройде перший навчально-тренувальний збір команди Василя Сачка. Готуватимуться до нового сезону полтавці в уже облюбленій Рогашці Слатіні.

Так, прес-служба полтавської команди повідомляє про попередні домовленості щодо спарингів у Словенії. Так, 28 червня «Ворскла» зіграє проти румунського «Волунтарі», 1 липня запланований поєдинок з хорватським «Рудешем», через 4 дні спаринг зі ще одним хорватським клубом – «Істрою». 8 липня пройде остання товариська гра на перших зборах. Тоді команда Сачка зійдеться зі словенським «Целє».

У клубі пообіцяли оприлюднити остаточний список спаринг-партнерів по прибуттю до Словенії.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01