Начальника НБУ Полтавщини впіймали п’яним за кермом

ПОЛТАВА
19.04.2015, 06:34

Експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія.

Автолюбителі у центрі Полтави впіймали автомобіль Toyota Highlander, який дивно поводив себе на дорозі, провокуючи аварійні ситуації.

Учасникам дорожнього руху вдалося зупинити авто на перехресті. Виявилося, що за кермом знаходився начальник управління Національного банку України в Полтавській області Михайло Городницький.

На місце події прибули представники ДАІ, які доставили водія до наркологічного диспансеру для проведення експертизи і встановлення рівня концентрації алкоголю в крові. Експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові водія – більше двох проміле.


Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01