Найбільш небезпечні перехрестя Полтави (відео)

ПОЛТАВА
20.08.2019, 18:15

ДТП може трапитися будь-де. Але деякі дороги міста Полтави є особливо небезпечними.

Так, 19 серпня чергова ДТП трапилася біля Торгово-розважального центру «Конкорд», на перехресті вулиць Європейської та Патріарха Мстислава. Учасниками ДТП стало одразу чотири автівки.

Як пояснила прес-офіцер патрульної поліції в Полтавській області Катерина Григоренко, найбільш небезпечними є згадане перехрестя біля ТРЦ «Конкорд», а також перехрестя вулиць Соборності і Сінної та площа Зигіна. Існує й ряд інших проблемних перехресть.⠀

На дорожній розв’язці біля площі Зигіна зустрічаються аж чотири великі транспортні артерії міста. Довгі черги автомобілів на червоне світло провокують нетерплячих водіїв випробувати свою долю. Інколи це в них виходить, інколи – ні.

Перехрестя вулиць Соборності та Сінної є одним із найбільш пожвавлених перехресть міста і час від часу фігурує у хроніках як місце чергової ДТП. Інколи аварії тут трапляються по кілька разів на день

На перехресті вулиць Великотирнівської та Половка аварії подекуди трапляються за участі статичних конструкцій.

Перехрестя вулиць Грушевського та Степового Фронту, біля зупинки «Мотель» – одне з найбільш аварійно небезпечних місць Полтави. За минулий рік воно стало свідком 12 ДТП, одна з яких мала серйозні наслідки.

На перехресті вулиць Патріарха Мстислава та Південної доволі небезпечно їздити навіть у день. Що вже казати про поціновувачів швидкісної їзди у вечірній та нічний час.

На пожвавленому перехресті вулиць Степового Фронту та Європейської небезпека чекає кожного, хто нехтує правилами дорожнього руху. Наприклад, у листопаді 2012 року тут зіткнулися одразу три автомобілі: «Mercedes», «ВАЗ» та «ГАЗ-Рута».

Також непростим для водіїв є перехрестя Європейської та Тараса Шевченка.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00