Напад п’яного сержанта на перехожих: що думають полтавці? (відео)

ПОЛТАВА
03.10.2019, 07:39

Вчора, 2 жовтня, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Полтава, повідомили про підозру колишньому сержанту поліції.

Нагадаємо, що 29 вересня на той час діючий співробітник поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на жінку, яку захистив інший чоловік, а також за допомогою бити побив 17-річного юнака. У результаті інциденту потерпілого 17-річного хлопця з травмами доставлено до лікарні, де під час операції лікарям довелося видалити йому селезінку.

Учасником конфлікту виявився працівник батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Полтава» віком 45 років.

Інцидент із садистичною поведінкою патрульного сколихнув полтавців. Ті мешканці обласного центру, з якими спілкувалися журналісти «Останнього бастіону», переважно кажуть, що поліція не тільки не гарантує їм безпеку, але й навпаки несе загрозу. Дехто, щоправда, говорив, що ситуація в лавах поліції всього лиш відображає загальний стан суспільства.

Наслідками поліцейської реформи полтавці незадоволені. Говорять, що нові патрульні часто не мають належних умінь та навичок, відзначаються «алкогольними скандалами» та ДТП.

Водночас, як показали події 29 вересня, правоохоронні органи не вдалося очистити від осіб із асоціальними і садистичними нахилами, якими так сильно відзначалася «стара» міліція.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01