Нардеп від «БПП» у ліфчику затьмарив канадського прем’єра без сорочки

УКРАЇНА
04.08.2016, 14:49

Канадійська родина під час прогулянки випадково зустріла прем'єр-міністра Джастіна Трюдо. Посадовець гуляв із сім’єю та не мав на собі сорочки.

– Це було щось таке – "Вау, здуріти можна! Ми щойно зустріли прем'єра", – розповів Джим Годбі виданню Toronto Star, – повідомило ВВС Україна.

Нардеп від «БПП» у ліфчику затьмарив канадського прем’єра без сорочки_1

Селфі хлопчика з прем'єром.

Канадці високо оцінюють роботу свого прем’єра. Про популярність Джастіна Трюдо на Батьківщині свідчить той факт, що незабаром він стане персонажем коміксу.

Його зображення з'явиться на обкладинці одного з випусків коміксу Marvel «Громадянська війна II: вибір табору».Видання має побачити світ 31 серпня.

Українські високопосадовці також дозволяють собі змінити костюм на більш зручне вбрання. Після Купальських гулянь у Ковалівці Полтавського району ЗМІ вибухнули від матеріалу про народного депутата від «БПП» Юрія Бублика в жіночому спідньому.

Нардеп від «БПП» у ліфчику затьмарив канадського прем’єра без сорочки_3

Під час святкування нардеп Бублик одяг жіночий ліфчик і трусики. У такому вбранні депутат витанцьовував у компанії напідпитку.

Інтернет-видання одразу підхопили фото та відео та нарекли Бублика Кончітою Вурст по-карлівськи.

Зазначимо, нардеп одягся у жіночу спідню в час, коли на Сході України тривали найжорстокіші бої.

Оскільки комікси в Україні не користуються популярністю, а рейтинг Юрія Біблика не менший, ніж у Джастіна Трюдо, «Останній Бастіон» надає дозвіл на використання, розповсюдження та відтворення фото з нардепом виданням Playboy, Penthouse, Maxim, Vogue згідно з комерційними тарифами. Видання Playgirl може використовувати фото на безоплатній основі.