«Народний лікар ЛНР» може стати керівником пологового будинку в Кременчуці

ПОЛТАВА
20.07.2017, 06:41
«Народний лікар ЛНР» може стати керівником пологового будинку в Кременчуці

У Кременчуці хочуть замінити головного лікаря міського пологового будинку. Днями стало відомо, що пост планує покинути Ярослав Прокопчук, який пропрацював на посаді 19 років.

Його місце може зайняти Володимир Клімов, який довгий час працював на окупованій території Донбасу й отримав «звання» так званого «народного лікаря ЛНР».

У соцмережах тут же піднялася хвиля обурення через спроби призначити на посаду головного лікаря Володимира Клімова.

– Я знаю його дуже давно – вчилися в одній школі. На своїй посаді Клімов прославився публічною обіцянкою експропріювати житло співробітників Луганської лікарні, які відмовилися працювати на окупанта, – написав на своїй сторінці в «Facebook» відомий журналіст і блогер Сергій Іванов, виходець з Луганська.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23