«Небо і земля» – сумчани нахвалюють дороги Полтавщини в порівняні зі своїми

ПОЛТАВА
12.02.2015, 09:39
«Небо і земля» – сумчани нахвалюють дороги Полтавщини в порівняні зі своїми

Сумчани в місцевих ЗМІ обурюються якістю роботи дорожніх прибиральників і ставлять у приклад своїм комунальникам роботу колег з полтавського Облавтодору.

В Сумах нахвалюють полтавську половину траси, що єднає області.

В ЗМІ сусідньої області місцеві автовласники скаржаться на ділянку траси Полатва-Суми, що в підпорядкуванні сумських дорожників. Заледеніле та вкрите вибоїнами полотно стали там причиною багатьох аварій. Водночас, за словами водіїв, «полтавська половина» обробляється і доглядається зразково. Лінія розмежування проходить чітко по кордону сусідніх областей.

Так свідки однієї з аварій на місцевому інформресурсі «Istina-Nova» зазначають:

«Тільки проїжджаєш знак «Сумська область» і в'їжджаєш в Полтавську область - потрапляєш в інший світ ... Або державу? Дорога чиста, асфальт рівний, немов добра господиня віником попрацювала ... Ось що значить, вчасно посипається піщано-сольовою сумішшю. Сніг розтанув і навіть волога випарувалася. Відчуття, ніби на Полтавщині вже весна, а на Сумщині досі на трасах лютує зима… Куди дивиться і на що чекає служба автомобільних доріг Сумської області? Смерті автолюбителів?».

«Небо і земля» – сумчани нахвалюють дороги Полтавщини в порівняні зі своїми_1


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04